Rix Fm Norrköping (Onsdag-Torsdag 20-21augusti)

Tisdagen:
Började med att fixa ordning mig och packa, drog senare med tintin hem till vibbes syrras lägenhet där vi sov över.
Bussen från stationen gick 06.50. Så vart rätt tidigt + att vi inte somna förens 3 tiden, så inte mycket sömn där inte.
Onsdagen:
När vi kom fram till norrköping gick vi och satte oss och åt lite grann vid någon park där i centrum bland alla A-lagare, va ju hm roligt.
Sen gick vi en sväng på stan inte länge alls, vi gick mot vasa parken där rix skulle vara, vi skulle leta efter vandrar hemmet så vi fråga några snubbar där efter vägen, sen så kände vi att vi verkligen inte orkade gå med våran packning och allt, så vi ringde efter en taxi som kom och hämtade oss, redigt fin lägenhet 7 sängplatser fanns i en 3a eller om det var en 4a, och 2 toaletter. Så vi chillade lite där, käkade och så. Sen ringde vi taxi igen och begav oss till vasa parken, där vi fick platser längst fram.. vi satt där från nästan 12, halv 1 tills de sluta.
Efter allt var slut,  var det efterfest på någon krog kommer inte ihåg va den hette iaf, där skulle kändisarna festa, de va 23 års gräns, men tack vare Chrissys mamma kom vi in, och vi såg inte en kändis där :S, så vi drog till mc donalds köpte käk och tog taxi tillbaka till lägenheten, somna inte förens vid typ halv 2 -2 någongång.
Var iaf en sjukt roligt och underbar dag. Uppdaterar med lite bilder och videos från våran Resa till Nowsöping ^^ haha.
Torsdagen:
Vi gick upp ca hm halv 9 tiden om inte tidigare. vi gjorde oss i ordning och packade ner våra saker och fixade, ringde taxi som vart lite strul med. Hon vi ringde till hade sagt till taxichauffören att vi va vid grand hotel när vi var på Grundläggaregatan. Så han kom ungeför 10.20 och våran buss gick 10.35, men vi hann precis :D, redigt tur det.
Nu sitter jag iaf här, och jag är grymt trött.

Peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0