Dagen idag

Åkte ner till stan med mamma, vi hämtade upp vibbe, gick till arbetsförmedlingen och satte oss och kollade lite jobb.
Men va folk där så vi orka inte vara kvar så vi drog ner till stan, gick omkring som 2 luffare och kollade vart vi skulle ta och käka, tillslut vart det iaf kina resturangen.  Buffen var till halv 3, så vi hade tur som kom kl 2 ^^
Sen efter maten och de, gick vi ner till ingela (vibbes mamma) som jobbar på tobaksaffären nere på stan. Drog senare ner till Lindex och kollade lite bebis kläder, och kapphal. Massa söta kläder alltså :)
Efter ett tag på stan bestämde vi oss för att dra till Linda och dom för att spela lite GuitarHero haha sög idag, inte kört på länge får skylla på det ^^.
Men aja sen va kl kvart i 6, så vi fick dra oss mot torino för vibbe börja jobba vid 6, så vi hann iaf dit och pappa kom och hämtaded mig. Så nu sitter jag här, och väntar på att tiden ska gå ;D. vibbe slutar vid 11, så då blir det att dra till torino senare och vänta på att hon ska sluta, för att dra vidare till lägenheten, för linda och dom ska iväg till mallorca, vadå att mn blir sugen på att åka iväg sådär :)
Så ska duscha och fixa ordning och lite, sen bär det av härifrån.
Har inte fått pengar än :/ åh blir lite sur på det.
Va på m ötet igår så borde fått dom idag efter 4, fick det förra gången, men nej inga pengar på kontot :(
Får hoppas att dom kommer in i morgon iaf. :D

Ha det bäst allihopa. Sköt om er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0