Maknad - Festa

Åkte med mamma och pappa till Hultsfred idag på marknaden där.
Fanns inte lika mycket roliga saker som de funnits, men köpte iaf 3 Tunikor eller vad man ska säga ^^.
Så vi gick omkring lite och kollade sen drog vi därifrån, och drog mot vimmerby, gick in i någon affär som var GRYMt liten när man kom in, såg dö stor ut men nej, så vi gick inn på ÖB och kollade där har dom massa saker.
Så hittade mig ett as sött troll, så nu har jag en till, till min samling :)
Sen åkte vi bara till Ica Kvantum där och handlade lite, och sen åkte vi hem..
SÅ nu sitter jag är och lyssnar på lite musik och tar det lugnt, väntar på att vi ska äta, sen ska jag till lägenheten där Emma är, vibbe jobbar till 9 idag.

Så när Vibbe kommer hem ikväll, så ska vi dricka lite och ev ner till Frappe som vanligt ^^ haha.
Blir  Vodka och Juice :D. Sen sa vibbe att hon har en överaskning också, undra vad det är :D. :)
Men det ska bli roligt, va ett bra tag sedan vi va ute sist faktist :D.
Sen köpte jag Fröde vitlöksost och salta kex som vi ska käka senare :D fan de e gott ^^

Men aja, hör ni inget från mig på ett någon/några dagar, så är jag med Jessica i lägenheten. :D

Puss hej.

Beroende?

Jag tror helt klart jag är beroende eller snarare BESATT av musik!
Musik är verkligen det bästa som finns.
Jag tackar grymt mycket den som uppfann musiken och alla dess stilar som finns.
Ja sitter och lyssnar på Kanon låtar just nu.
Jag kan inget annat än att säga att jag verkligen älskar dom här låtarna. Kan tyvärr inte lägga in alla låtar med varje artist
Så blir att jag lägger in några av mina stora favoriter bland dom.
Bra budskap/texter, Bra musik, bra röster..





Egna Lägenhet.

Jajamen igår så va vibbe och jag på stan, kollade lite fick inte in mina pengar :(
Sen drog jag till torino och väntade på att hon skulle sluta jobba, så drog vi hem till linda och dom i deras lägenhet.
När dom hade åkt så satte vi igång att spela lite Guitar Hero. Asså det är så jävla roligt speciellt när det går bra förstårs ^^. Så nu har vi lägenheten för oss själva i en vecka ^^.
Men iaf, idag när vi vakna så va vi hungriga vibbe smsa Emma(syrran) som går på högstadiet där vi gott, och det finns så jävla goda mackor där, så vi tänkte att hon skulle fixa sån macka åt oss, så vi drog dit och hon fixade våran frukost :D
Vi drog sen ner på stan en sväng, tillbaka till lägenheten för att hämta min laptop som vi lämnade på pappas jobb.
Sen drog vi tillbaka kollade lite på våra bästa år, sen väntade vi in Emma som skulle komma dit, så efter en stunds spelande begav vi oss till Willys för att handla lite mat för veckan ^^.
Så vi lagade Makaroner och köttfärsås på burk när vi kom "hem".
Satte oss och kollade lite på tvn, ännu mer spelande och jag klara 97% på en låt Riktigt bra gjort av mig. ,
Och sen börja Vibbe jobba vid 6, så jag och Emma tog bussen hem.
Så nu sitter jag här och lyssnar på min älskade MUSIK.
Block 44,Dole, RMK, Jadde mfl :) Bara bra låtar alltså.

Så idag blir det lätt en lugn dag, och inget roligt kommer hända :(.
Så man får väll glutta lite på film eller sitta här då.

Hoppas ni har det bra, för det har jag. Puss på dig.

Dagen idag

Åkte ner till stan med mamma, vi hämtade upp vibbe, gick till arbetsförmedlingen och satte oss och kollade lite jobb.
Men va folk där så vi orka inte vara kvar så vi drog ner till stan, gick omkring som 2 luffare och kollade vart vi skulle ta och käka, tillslut vart det iaf kina resturangen.  Buffen var till halv 3, så vi hade tur som kom kl 2 ^^
Sen efter maten och de, gick vi ner till ingela (vibbes mamma) som jobbar på tobaksaffären nere på stan. Drog senare ner till Lindex och kollade lite bebis kläder, och kapphal. Massa söta kläder alltså :)
Efter ett tag på stan bestämde vi oss för att dra till Linda och dom för att spela lite GuitarHero haha sög idag, inte kört på länge får skylla på det ^^.
Men aja sen va kl kvart i 6, så vi fick dra oss mot torino för vibbe börja jobba vid 6, så vi hann iaf dit och pappa kom och hämtaded mig. Så nu sitter jag här, och väntar på att tiden ska gå ;D. vibbe slutar vid 11, så då blir det att dra till torino senare och vänta på att hon ska sluta, för att dra vidare till lägenheten, för linda och dom ska iväg till mallorca, vadå att mn blir sugen på att åka iväg sådär :)
Så ska duscha och fixa ordning och lite, sen bär det av härifrån.
Har inte fått pengar än :/ åh blir lite sur på det.
Va på m ötet igår så borde fått dom idag efter 4, fick det förra gången, men nej inga pengar på kontot :(
Får hoppas att dom kommer in i morgon iaf. :D

Ha det bäst allihopa. Sköt om er.


arbetsförmedlingen och stan

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, samtidigt somjag har sminkat och gjort mig i ordning.
Ska ner på stan med vibbe, mamma skjutsar oss eftersom hon själv ska ner till stan en sväng.
Men först blir det åka till pappas jobb och hämta papper, sen blir det att dra till arbetsförmedlingen, för att redovisa jobb jag har ansökt eller något.  Sen blir det stan och kolla lite grann, se om man hittar något roligt.
Sen ev hem till "syster yster" (vibbes syster) och ta de lugnt eller något sånt, får se vad som händer därefter.
Men nu iaf ska jag fixa mig för vi ska när som åka nu.

Puss hej.

Goodmorning Everybody!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, känns som jag precis vakna upp vid datan faktist. Fast jag varit vaken i en halv time. Känner lite konstigt de där haha.. aja iaf, funderar på vad  jag ska ta och äta till fruokst nu börjar faktist bli hungrig, Sugen på macka i micron med ost och kött o grill krydda på, det kan jag lova er är farligt gott. Prova  om du aldrig gjort det, men inte mycket krydda, då blir det inte gott. 

Ska iaf ner till stan med vibbe sen, hon fråga för hon ville ner på stan och kolla lite.
Och tänkte att det kan vi väll, för jag måste ändå till arbetsförmedlingen idag, så jobbigt och tråkigt så de finns inte.
aja men iaf, vi ska ner och kolla lite iaf efter jag varit på af, sen börjar vibbe jobba kl 6 :(
Så det blir ju inget Guitar Hero idag^^ haha.

Tack så mycket Kimmo för bilden du fixade ordning. :)

Nu ska jag ta och fixa lite med bloggen igen, ändra lite så den blir lite bättre och fixa menyn.
Puss och kram


trött och sliten.

Var med pappa en sväng förut, vi skulle handla och så. Men så sa han att han ville ha Nanne Grönvalls låt Pissenisse, så vi drog till åhlens för att kolla om den fanns där, men nej de gjorde den inte. Dom har gjort om åhlens rätt mycket, finns inte mycket skivor/singar filmer eller nått kvar, förut fanns det jätte mycket. Dålig stil och bara göra så haha. aja sen iaf åkte vi till kvantum och handlade det vi skulle. och det har inte hänt något speciellt direkt, sett lite på X-effekt och next. Ganska roliga program ^^. Har dock missat The hills ett par dagar nu :( Ja här sitter jag än och bara bloggar på för jag har inte så mycket annat att göra. Är rätt så trött faktist, har iosf inte gjort något speciellt idag och ändå är jag trött. Sitter här och sneglar lite på Gril Meet Cowboy, Verkar vara en bra serie. 1 kille som är med 4 tjejer, som just nu är och campar, där dom hade en tävling. Dom skulle rida på en häst, och den som kom först i mål fick välja tält. fanns ett 4stjänigt 3 stjärnigt o så. Vet inte redigt vad jag ska göra faktist, har lust att fixa blogg. Men vet inte hur jag ska göra, när jag är redan ganska nöjd med den jag har nu. Men ikväll eller ah det är ju kväll nu, men senare så blir det nog att se film för det är ingen rolig inne på msn och finns inte mycket att göra. Så ja, men frågan är vad jag ska se på för film? hmm Rätt så sugen på att se en beck film, och efter det en bra komedi film.

Hemma Igen

Jaha då kom man nyss hem. Mamma skjutsade ner mig till soc förut, hon fick låna mormors bil Så vi åkte ner till stan, hon gick och tog ut pengar och lite sånt Medans jag var på mötet som gick bra och tog bara några min så var jag färdig där. Sen när jag var klar så åkte vi till Jammie och köpte hundfoder och 2 bollar till ossi, han e helt galen i bollar. Biter sönder varenda en, men duktig som spottar ut alla delar från bollen. Så nu har vi köpt bollar som han inte kan tugga sönder så lätt. Våra bästa år hann jag se också, det är ritigt spännande nu Tycker så synd om Mimmi som gjort abort och inte vågade säga något till rex att hon varit gravid, bara för han sagt att det skulle vara ett misstag om dom blev föräldrar såhär tidigt. Och risken finns att hon kanske inte kan bli gravid igen pga vad han sa. :/ Puh, Och på tal om shawn, som måste slagit i skallen redigt ordentligt Som skyller allt på belle nu, och är typ tillsammans med JAN SPEARS. Och shawn skyller allt på belle att det är hennes fel att hans föräldrar är döda när det var han själv som drog från salem och blev kidnappad. Inte är det Belles fel att Hope följde med Patrik i planet, inte är det Belles fel att Bo och John åkte för att leta reda på Hope och Marlena? Nej det är det verkligen inte.

Möte + Vårabästaår

Ja idag är det onsdag, och det händer typ inget speciellt mer än att jag ska iväg på möte kl 15.15. Och att våra bästa år börjar om ca 10 minuter, tur man hann se på det. Skulle egentligen haft mötet kl 13.15, men tur va ändra hon till 15.15 för hon hade något annat innan. Så blir det se våra bästa år och chilla lite. VBÅ är bara för bra serie, även om de kan va lite jobbigt med att endel saker är så långdragna. Men säkert bara för att allt blir mycket spännande då. Har iaf följt våra bästa år i snart 5 år nu. Det är ganska lång tid. Och undra hur många år det är kvar av denna serie i och med att USA ligger 4 år före oss, så det är bra många år kvar skulle jag tro faktist :D sitter man på ålderdomshem om 80 år och kollar på våra bästa år? haha

Guitar Hero

Vibbe skickade och skrev förut att hon skaffat Guitar Hero och undrade om jag ville komma bort till henne och köra lite. Och baka muffins Javisst tänkte jag, så jag gjorde mig iordning, drog bort till vibbe. Så cykla vi upp till kvantum och köpte ägg, dricka och färdigrätt (Fisk med mandel) Och när vi kom hem åt vi, sen spela vibbe lite och jag verkligen SÖG på det. Men efter att jag fick öva lite, så kunde jag köra på riktigt sen, det var as kul när man väl kan och lärt in sig lite. mitt i allt detta så bakade vi muffins Kan säga att dom var verkligen AS goda :) till och med "mamma" Ingela tyckte dom var jättegoda :D. Vårat hemliga recept ^^ Sen efter muffinsbaket så spelade vi ännu mera Guitar Hero. AS kul verkligen. Sen så sms:ade jag mamma och skrev att hon skulle komma och möta mig när hon skulle ut med ossi, så hon skickade en time efter och skrev att hon gick. Så då vare bara att bege sig utåt i mörkret :/ puh. Men som tur är, så är det ju raksträcka där så inte lika läskigt ^^ Just nu sitter jag här bara och skriver lite i bloggen och sneglar på en prinsessas dagbok 1 som går på 3an, en riktigt bra film faktist :). Tack för idag Vajbsan <3 puss och kram

Tisdag (26augusti)

vaknade gamska så tidigt idag, vaknade kl 10 iosf så hade jag satt alarm så jag inte skulle sova så länge.
Somna vid 3 tiden inatt smsade lite me sötis.hihi.
nu sitter jag bara här och har lite små tråkigt faktist. Inväntar Våra Bästa År.
Är så himla baksugen idag, så jag funderar staarkt på att göra muffins sen :D. Choklad muffins,
fifasan så gott.
Just nu är det RR på 3an det är lite intressant och det bästa engelska programet me såntdär matlagning och allt.
Sitter också och lyssnar på musik. 

Och som ni märker har jag bytt låtar i ipoden . nu är det bara BRA låtar, Så lyssna och njut nu ;)
Massa RMk, Dole, Block 44, Jadde m.m  bara bra låtar, så passa  på och lyssna på dom fina låtarna jag har

.....

Du är en så underbar person
Du får mig alltid med ett leende på läpparna
Känner att jag kan snacka med dig om allt
Känner mig alltid så glad när vi snackar
Det finns verkligen inte många som dig
Du får mig skina upp som solen i mörkret
Saknar att få ha dig i min närhet
Att kunna ha dig i min famn och få se ditt underbara leende
Saknar att få pussa på dina läppar
Att få pussa dig på pannan.

Jag kommer alltid finnas här för dig
Du betyder mycket för mig, är glad att du finns
Ville bara få ur mig detta och jag tror att du vet vem du är.

(25augusti)

Fortfarande sjuk, känner mig ännu mer febrigare idag än vad jag har varit.
Vakna och la mig i badet, det var riktigt skönt. Sen kollade jag lite på RR= Rachael Ray . aja inte bra på stava ^^
Men iaf nu sitter jag här och har tråkigt och känner att jag inte har ork till något idag.
Inväntar VBÅ=Vårabästaår börjar om dryga 10 minuter.

BTW,nu ska jag meddela alla brynäs fans som kollar min sida att brynäs förlorade mot luleå med 1-2.
Nästa träningsmatch är den 4e september kl 19.00 borta mot sundsvall.  För er som inte visste.
Ha det bra vi höres ev sen.

sjuker (24augusti)

Usch då är man sjuk. Hostar som f*n, hes, känner mig febrig och allmänt seg i hela kroppen.
Så idag blir det en extra lugn dag med massa film tittande och sitta här.
Just nu kollar jag på pip Larssons för tredje gången sen igår. Men måste ju säga att det är en bra serie :D
Annars skulle jag iosf inte kolla på den om jag inte tyckte den var bra. Och precis käkat nudlar.
Orka va sjuk då, finns inget och göra. Man ligger bara i sängen och kollar på tvn/film. Eller sitter vid datan, vilket jag brukar jag ändå haha.

Puss Bläckfisk.


Hockeysäsongen närmar sig

så sant så, snart drar hockeysäsongen igång igen, och de kan ju bara inte bli bättre, som man har längtat till att den ska börja, och nu är det verkligen inte långt kvar alltså.
Som alla vet så är jag ju såklart Brynäsare. Om ni inte fattat det, lite konstigt om ni inte har gjort det i och med min bild på sidan.
Brynäs första match är mot färjestad på hemmaplan. Blir en tuff start på säsongen, men det ska vi nog ta att  klara av galant, eller vad säger ni alla brynäsare, Gör vi inte det? ;D
Och bara så alla vet här, så kommer jag nog uppdatera många av brynäs matcher på min blogg när säsongen väl börjar.


Tänkte jag skulle ta en ny uppdatering av laget nu. Mycket som har hänt sedan jag uppdaterade om brynäs. Så här kommer alla spelare.

Målvakter:
Nr 25 Jacob Markström 18år
Nr 30 Anders Lindbäck  20år
Backar:
Nr 9 Niclas Andersén 20år
Nr 4 Ola Svanberg 23år
Nr 10 Peter Nolander 27år
Nr 11 Juuso Hietanen 23år
Nr 32 Jonathan Carlsson 20år
Nr 20 Lars Jonsson 26år
Nr 22 Jörgen Sundqvist 25år
Forward:
Nr 29 Johan Alcén 19år
Nr 27 Anton Persson 19år
Nr 24 Mads Hansen 29år
Nr 31 Jonathan Granström 22år
Nr 41 Daniel Widing 25år
Nr 37 Alexander Sundström 21år
Nr 36 Mikael Lind 36år
Nr 17 Daniel Hermansson 26år
Nr 13 Emil Sandin 20år
Nr 14 Stephen Dixom 22år
Nr 12 Andreas Dackell 35år
Nr 23 Björn Danielsson 31år
Nr 21 Ove Molin 37år
Nr 19 Janos Vas 24år

Detta är alltså alla spelare i brynäs denna säsong.



Vill ha denna match tröja med mitt namn på baksidan. Ska skaffa en sån sen.

RIX FM NORRKÖPING. (videos)

Här kommer några videor från RIX FM som jag filmat
OBS, alla kanske inte kommer in med en gång.


Ola - Feel Good
 

Rix fm Bilder.

Här kommer lite bilder från rix fm norrköping. Jävlar vilket ös det var alltså.

norrköping  
Vi i publiken PUBLIKEN RIX FM Vi bakifrån, nordman signeraar

roger och titti Förbandet Ramsell  
     
    
   



Rix Fm Norrköping (Onsdag-Torsdag 20-21augusti)

Tisdagen:
Började med att fixa ordning mig och packa, drog senare med tintin hem till vibbes syrras lägenhet där vi sov över.
Bussen från stationen gick 06.50. Så vart rätt tidigt + att vi inte somna förens 3 tiden, så inte mycket sömn där inte.
Onsdagen:
När vi kom fram till norrköping gick vi och satte oss och åt lite grann vid någon park där i centrum bland alla A-lagare, va ju hm roligt.
Sen gick vi en sväng på stan inte länge alls, vi gick mot vasa parken där rix skulle vara, vi skulle leta efter vandrar hemmet så vi fråga några snubbar där efter vägen, sen så kände vi att vi verkligen inte orkade gå med våran packning och allt, så vi ringde efter en taxi som kom och hämtade oss, redigt fin lägenhet 7 sängplatser fanns i en 3a eller om det var en 4a, och 2 toaletter. Så vi chillade lite där, käkade och så. Sen ringde vi taxi igen och begav oss till vasa parken, där vi fick platser längst fram.. vi satt där från nästan 12, halv 1 tills de sluta.
Efter allt var slut,  var det efterfest på någon krog kommer inte ihåg va den hette iaf, där skulle kändisarna festa, de va 23 års gräns, men tack vare Chrissys mamma kom vi in, och vi såg inte en kändis där :S, så vi drog till mc donalds köpte käk och tog taxi tillbaka till lägenheten, somna inte förens vid typ halv 2 -2 någongång.
Var iaf en sjukt roligt och underbar dag. Uppdaterar med lite bilder och videos från våran Resa till Nowsöping ^^ haha.
Torsdagen:
Vi gick upp ca hm halv 9 tiden om inte tidigare. vi gjorde oss i ordning och packade ner våra saker och fixade, ringde taxi som vart lite strul med. Hon vi ringde till hade sagt till taxichauffören att vi va vid grand hotel när vi var på Grundläggaregatan. Så han kom ungeför 10.20 och våran buss gick 10.35, men vi hann precis :D, redigt tur det.
Nu sitter jag iaf här, och jag är grymt trött.

Peace


Tisdag [19augusti]

sitter här vid laptopen och lyssnar lite på musik och funderar över saker och ting..
Vakande vid 11 och satte mig här, drog på musiken som vanligt. Käkade lite frukostt,  Macka med citron te..
Kollat lite på musikvideor och sånt.
Ska snart ta och duscha och packa ordning lite, för imorgon drar Vibbe jag och TIntin till norrköping, kul att äntligen få umgås med er igen allihopa.  Och vi ska ha så nedrans roligt nu flickor :)
Blir att sova hos vibbes syster som bor precis vid stationen, så det blir perfekt;p
Och till norrköping rix fm kommer följande:
Ola Svensson
Brolle Jr
Amy  Diamond
Sanna Nielsen
Linda Bengtzing
Velvet
Nordman
Alcazar

Bjuder på en grymt fin och bra låt.


...

Vissa har allt, men vill ändå ha mer
rätt eller fel, å vem bestämmer
vissa har svaren, men tiger ändå
vit eller svart, kan en lögn va grå
svårt att berömma den som har det bra,
lätt att fördömma den som inget har.

Måndag [18Augusti]

Igår firade vi min storebror som fyllde år. Blev att lite folk kom hit och vi käkade tårta.
På kvällen sen följde jag med mamma ut med Ossi, sen gick jag och la mig och väntade på att kl skulle bli 23.00 för då började Hemsökta Hus på tvn. Och de va bara för läskigt, men ändå redigt intressant att se. Ni skulle sett det avsnittet alltså.  Mådde lla igår kväll kan ha varit för att jag åt för mycket tårta ^^. För mycket av det goda.

Idag har det inte hänt något speciellt. Suttit här och kollat klipp och fixat ordning lite sidor och sånt.
Sett lite grannn på tvn och varit och handlat lite med pappa. Annars har dagen varit cool lugn.

söndag (17augusti)

Vaknade ungefär vid 10 tiden. Satte alarm så jag inte skulle sova så länge idag.
Har suttit här en stund och kollat lite klipp på youtube. Käkat frukost och tagit de lugnt.
Nu har jag precis duschat och klätt på mig.

Brorsan fyller 24 idag, så kommer lite folk senare,  så bäst att fixa sig innan dom kommmer.
så blir det tårta, är grymt sugen på tårta så de finns inte ^^..
så bra att han fyller år idag faktist.
Snart fyller jag år om bara hm typ 140 dagar xD. bra långt kvar men ändå, snart inne i september redan och då startar hockey säsongen så då lär de gå bort tills min födelsedag. Och jag fyller 20 en söndag, det suger rätt så hårt . Systemet är stängt. :D haha.


Lördag(16augusti)

Tjaa.
Har inte skrivit så mycket på ett tag nu,bara lite kort.
Men aja, har inte hänt så mycket faktist. Mer än att jag ska få pappas laptop :)
Vi ska bara fixa ordning den och så, men jag har den ändå sålänge tills en kan fixa ordning den åt mig :)
Ska bli skönt att äntligen få en bärbar. Men rensa ordning denna och fixa den lär nog behövas ^^.


Idag har jag inte gjort så mycket, har varit iväg och handlat med pappa.
Städat lite på rummet och sett lite på tvn.

Imorgon fyller tobbe år min storebror.
Så blir att de kommer lite folk hit ;p puh.

Badkar..




För alla er som vill krydda till det lite i badkaret och prova på lite nytt


McFlips: du står på tvättmaskinen eller handfatet, med en big mac i munnen, sen stora problemet e att du måste halka oavsiktligt på bearnaise dip o sen bakåtvolta liksom

av: Victor elfgren


Klockrent!


MUSIIIIK

Här kommer några av mina favorit låtar. Lyssna på texterna.



      

 


Detta är några av mina favorit låtar. Block 44 är något som alltid berör mig djupt inne i hjärtat, Texterna, musiken, rösterna.  Så jag lägger bara upp 2 st med dom kan inte lägga in alla låtarna med dom, så fick bli dom 2 som jag gillar bäst.

Smärta Smärta Smärta

Onsdag (13 augusti)

Roligt när man sovit 3 timmar inatt?
Vaknade vid 5 tiden och hade världens magvärk och mådde illa!
Hade så ont att jag låg och grät. Fyfan säger jag bara för detta, suger riktigt ordentligt.
Tog iaf en pronaxen och 2 panodil men inte hjälpte det på ett tag, käkade iaf frukost med pappa kl halv 7 imorse.
Sen begav han sig till jobbet. Och jag lyckades somna om vid 7 tiden och vaknade vid halv 12-12 tiden.
Nu sitter jag här och mår hyffsat bättre iaf, inte lika ont, men trött är jag iaf. Men orkar inte sova ändå.
Så vet inte vad jag ska göra, vad finns det att göra när man mår såhär?

Tisdag (12augusti)

Vaknade vi frammåt hm halv 11 - 11 tiden, fixade med att färga vibbes hår, sen drog jag mig hemmåt, åkte med till vetrinären med ossi för han skulle få sin spruta, sen åkte vi och fikade och sen hem.
Satte mig lite här och kollade runt lite, och bara tog det allmänt lugnt. Duschade och fixade ordning lite.
Inte hänt så mycket idag, så vet inte redigt vad mer jag ska skriva.

Måndag (11augusti)

vibbe och jag bestämde oss för att dra ner till stan, så vi tog bussen vid halv 2 ner.
Tog ut pengar och gick ner till swebus och beställde bussbiljetter till norrköping den 20 augusti.
Sen gick vi ner till stan, där vi kollade lite och så. Köpte lite fika och så och tänkte att vi skulle sätta oss i stadsparken, rätt va de va så börja det spöregna som tur va satt vi inne vid själva scenen där, så kom de massa folk. men aja, vi tog oss en sväng till på stan sen efter fikat.
Drog senare hem till vibbe för att fixa hennes hår och så. Sen så täknte vi att jag skulle sova över hos henne så vid halv 10 tiden drog vi hem till mig för att hämta lite grejor.
Vi såg på Love guru på kvällen sen, haha den va nice den filmen.


Söndag (10augusti)

Vaknade vid 10 tiden. Gick upp och gjorde mig ordning, käkade lite frukost och sminkade mig.
Sen följde jag med mamma och pappa på nån marken, så drog vi oss till vimmerby för det låg i närheten.
Vi åkte sen hem, för inte mycket var öppet, så väl hemma, så satt ossi vid dörren och väntade på att vi skulle komma hem, kan man komma hem och bli mött av någon så lycklig som han? ;P
Iaf, gick ut och gick med ossi i regnet när vi kom hem, sen satte jag mig här och kollat runt lite. Hittat ytterligare 2 jobb till som jag ska ansöka om. Så ska lägga dom på lådan imorgon.
Nu sitter jag bara här och tar det lugnt, precis käkat Potatisgratäng :)
Funderar på vad jag ska göra nu? Lägga mig och kolla lite på film? eller vad?  Det är frågan det ^^
Är iaf ganska så trött faktist ^^.

Lördag (9augusti)

Idag har det inte hänt något speciellt. Vaknade rätt så tidigt. Satte mig och kollade på dam fotbollen Sverige - Argentina
Sen har jag skrivit mitt CV tog sin tid att göra det. Var inte lite saker och sånt man skulle fylla i, fick till och med hjälp av morsan och farsan för jag fatta inte endel saker. När jag hade skrivit klart mitt CV så sparade jag det på datan, för man vet aldrig om man skulle hitta något jobb och ansöka på då har man ju sitt CV klart. 
Så jag har suttit och kollat på platsbanken efter jobb, hittat ett jobb som jag ska ansöka om, skicka iväg på måndag. Men inte säkert man får något jobb. Men hittade ett jobb till som jag tänkte ansöka om så får se om jag gör det. Bara och vänta och se vad som händer.

Annars idag har det inte hänt så mycket, bara tagit det lugnt, sett lite på film och tvn. 
Såg på "macken" men va nog inte den filmen jag trodde de va, men visst va me Roy och Roger, men inte när dom sjöng alla dom dära låtarna i ;P. så måste vara den andra filmen. Aja, såg lite på  i en annan del av köping också :) haha så jävla bäst serie så finns inte! Vill ha andra serien nu med. Får skaffa det sen :P..

Fredag (8aug)

Vaknade vi fört kl 06.20 för tindra vaknade då, men vi la henne i sängen hos oss, så då somna vi alla om igen och vaknade någongång vid 10 tiden, så gick vi upp gjorde ordning lite och käkade frukost, sen gjorde vi ordning oss och tog på oss och drog oss ner mot stan, där vi kolla lite på kläder och allt. Jag hittade en snygg tröja på vero moda. Sen gick vi upp till åhlens och kollade lite, men vi gick sen till willys handlade lite och gick hemmåt. Vi kom hem satte oss och snackade lite, fixade ordning och gjorde mat, Makaroner och köttfärsås på burk, mums det var gott, efterätt åt vi kladdkaka =).  Busade med lilla tindra lite och så. Sen kom mamma och hämtade mig vid typ 7 tiden på kvällen.
 Tack millan, var underbart att få träffa dig igen, va ett tag sedan. Men vi får göra om det igen :)
Snart fyller tindra 1 år också :) 20 augusti

Och idag fyller världens bästa Sandra Bech år :)
Grattis på födelsedagen igen gumman <3

Puss <3

Torsdag (Kväll)

Millan ringde till millan straxt innan 6 och frågade om jag ville komma och sova över hos henne, för tindra va såå ledsen och fritte hade åkt till linköping. Så klart att jag åkte dit.
Duschade och gjorde mig i ordning fixade med grejer och så skjutsade pappa mig ut till millan.
När jag kom dit satt vi inne en stund, sedan vid 8 tiden eller något drog vi till corner och käkade lite. Sen gick vi hemmåt och det började SPÖREGNA och vi hade inget paraply så gissa om vi vart blöta när vi gick hem?
Det till och med blixtra när vi va mindre än halvvägs hem, vi typ sprang nästan hem, med tindra i barnvagnen som grät.
Men väl hemma hos millan bytte vi om till torra kläder, kollade lite på film, men vart inte långvarigt för det blixtra ute som fan, så vi gick och la oss och snackade lite.

Torsdag (7augusti)

Vaknade nåågongång efter 11-halv 12. Käkade en rostad macka och lite saft ^^
Sen gick jag ner till brevlådan och lade på breven till sandra :) Medans jag var nere till brevlådan så laddade jag hem våra bästa år avsnittet från igår, så jag kunde se det när jag kom hem, så efter jag sett klart det avsnittet så var det dagens avsnitt som börja, så såg på det, sen drog jag bort till vibbe och fixade med hennes silverschampo, vart tydligen inte så bra.. aja..
Nu sitter jag här, har precis käkat mammas hemmagjorda lasagne, den är farligt god alltså :)
Nu ska jag låta maten smälta, och sen börja städa, om jag kan ta tag i det någon gång!
Måste verkligen börja göra det nu, fixa ordning lite.

Onsdag (6augusti)

Fasan vad denna dag har gått fort, kollade nyss på klockan och den är redan 8 :O.
Vart fasan har dagen tagit vägen? Förstår inte det
Iaf  idag har jag inte gjort mycket alls. Suttit för det mesta här, följde med mamma och handlade lite förut idag.
Suttit och spelat lite the sims 2 ibrist på annat. Jag som hade sagt till mig själv att ta tag i att städa rummet idag, men icke vart det så :/. Får ta och göra det imorgon då istället. och ev rensa/städa i garderoben, de kan behövas för att ligger huller om buller där inne.
Ikväll eller aah nu så vet jag inte redigt vad jag ska göra? om jag inte ska se ARN tempelriddaren :) den verkar grymt bra faktist.. Dom flesta vet att jagär mycket för svenska filmer, men visst är mycket för utländska också, är mycket för film överhuvudtaget.

Brolle jr - jag är född i en liten by grym grymt bra låt!

bay

..

Nu sitter jag är, mätt och trött!
Varit ute med ossi förut idag, för han ville ut i blåsvädret, så tänkte då går jag ut med honom.
Sen skjutsade mamma mig till kvantum där jag köpte en färdig rätt Fisk med Mandel (potatismos) as god.
Så kom jag hem satte in den i micron och fixade lite under tiden, sen satte jag mig här och åt för jag kollade på American pie - the wedding, den var rätt bra faktist.
Funderar på att duscha nu och sen kanske kolla på Hancook? Den verkar bra, säger dom som sett den iaf, så tänkte jag att då får jag väll med se den då, se om den är något att ha ;P. Vill se arn också :), den verkar skapligt bra. Får se om de blir o se den sen.


Tisdag (5augusti)

Vaknade vid halv 11 -11 idag. Mådde inte bra igår kväll, när jag skulle lägga mig frös jag och mådde illa. Men tur va somna jag rätt så fort.
Nu när jag vakna frös jag, så sitter med stortröja och mjukisbyxor.
Har precis kollat lite på en annan del av köping, den serien är bara för bra.. Tobbe är bara för klockren ont överallt.
Funderar på vad jag ska göra nu, om man ska se någon film? Vill se American pie - The wedding, så kanske blir o se den? :)
Några förslag på bra filmer tack!

Klippningen!

Kollade lite på rederiet innan jag åkte och klippte mig idag. har varit VÄRLDENS STORM  här idag!
Blåsigt och regnat som satan, sägs att det ska bli så inatt också :/.
Och jag stör mig på min blåsa! för den har inte gått bort än :/.   men den är nog på väg att gå bort tror jag, vilket jag hoppas, för det är ganska så jobbigt :/
Aja iaf, åkte med mormor till klippningen, hämtade upp josse (kusin) och någon mer, så mötte jag vibbe utanför där.
först klippte sig josse för hon inte mådde bra, sen hon som va me mormor, sen vibbe, jag och sist mormor ;P.
Vart ganska så nöjd faktist. Lägg inte märke till min blåsa.. Har inte heller gjort i ordning frisyren, men duger nog?



     


Måndag (4augusti)

Vaknade ungefär vid 10 tiden, så gick jag upp och klädde på mig, Käkade lite frukost och fixade lite.
Sen skjutsade pappa ner mig till stan, för jag hade möte med Arbetsförmedlingen idag. shiet alltså, Söka jobb runt om i sverige? :O
hm, kanske blir så man får flytta härifrån? Hur ska det gå? aja får se vad som händer och sker!
Mötet tog ungefär 20-30 min, för först kom han inte ut förens 10 kvart över 11, vi hade möte vid 11.
Sen när vi kom in på rummet, ringde telefonen, så snacka han me någon där i 5 minuter typ. så ah.
Men iaf, sen när jag var klar där, så mötte jag  bea som skulle skriva in sig :). Alltid trevligt och träffa gamla klasskamrater igen :) visst vi bor inte långt ifrån varandra, men vi umgås inte så ofta hemma ^^ gjorde bara det i skolan!
Men aja, nu sitter jag här och tråkar, ska skriva mitt CV och sånt nu. Sen ska jag duscha eller om jag gör det först och  skriver mitt CV sen?
Sen ikväll kl. 18.00 ska man klippa sig, Jag mormor och vibbe, ev Josse också! *nervös*
Men vet inte redigt hur jag ska klippa mig, så blir nog antagligen att tunna ut det och bara klippa ordning lite, vill ju behålla längden.
Ni får väll se hur det ser ut sen ikväll.

Kines kines kines maat.

Har sett lite på rederiet avsnitten idag, grymt bra serie som man verkligen har saknat i rutan!
Men man får väll hoppas att det kommer tillbaka sen igen, iosf har jag sett några säsonger, 1a och 6e, hoppat lite visst ^^
Annars idag har jag inte gjort något speciellt, skrivit brev till sandra idag, som ska läggas på lådan imorgon :) Suttit här och lyssnat på musik,
Bjöd mamma och tobbe(brorsan) på kines mat idag och mig själv då ;D, pappa ville inte ha kina mat, för han tycker inte om det, så han åt vårrullar ^^.
Men iaf, pappa och jag åkte och hämtade maten förut, vi höll på att dö av skratt när vi åkte ner mot kina resturangen, för det kom en i 35-40 års åldern ,DYNG rak, trodde seriöst att han skulle typ ramla omkull vilket minut som helst, sen helt plötsligt ställde han sig och snackade med en lyckstolpe, skulle bra gärna vilja veta vad han sa till den!
Vi åkte samma väg tillbaka för att se hur långt han hade kommit, och de finns en kåk där som de bor alkisar i, och javisst han satt där utanför kåken på en bänk och snackade med sig själv ^^

Nu iaf sitter jag här proppmätt efter maten, så funderar på att se några avsnitt till av rederiet :).
Får se sen om vibbe ringer när hon varit och käkat på kina med hennes syrra linda och hennes pojkvän!



 


blåsa

Jag har fått en blåsa på läppen, vaknade i torsdags morgon och såg att läppen såg ut som en pingisboll, okej nu överdriver jag, inte kan läppen bli så stor, men ja iaf, fått en blåsa, troligen utav värmen som varit.
Så igår (lördag) åkte jag till apoteket och köpte salva, så får hoppas att den hjälper ;P, orka ha en blåsa då!
Går ju knappt att visa sig ute ;P  men visst va på stan igår va tvungen ju ^^.
Men nu blire stanna inne ett tag tills den läkt ^^.

Morgon (sön3aug)

Godmorgon allihopa!
Nu är kl 11.16 för att vara exakt, och jag gick upp för typ 20 min sedan. Fortfarande trött, men skönt på sätt och vis att gå  upp tidigt med.
Sitter här nu och lyssnar på musik, Brolle Jr faktist. Funderar på att käka lite frukost snart? hör att magen ropar till ibland efter mat ^^
Så Kanske bäst en rostad macka? :) mumms. 


Brolle Jr - Världens hörn

 
Lätt finaste versionen av låten! Älskar den.

Film film film

Japp, har sett på film nu. American pie  The naked mile, haha rätt bra faktist :D
Så nu ska jag lägga mig i sängen och antingen se på någon film, ev beck eller om det blir att se på tvn.
Beror såklart på om det är något bra, annars blir det beck som gäller :)
Sov så gott allihopa, dröm sött. För det är exakt vad jag ska göra nu, Drömma om dig sötnos ;)
Tankarna bara flödar i mitt huvud. och du vet nog vem du är antar jag.

Puss och kram. Godnatt !

Några favoriter



Världens bästa skådespelare och filmer!                 Grease 1an
 

Pirates of carabbien                                                     Don't say a word
 

Bilder + Videor






Här kommer lite bilder, tagna idag (lördag)
Nya Linnet.      


Brolle Jr                                                                         Gavin DeGraw
 

Staaan (lördag2augusti)

Vibbe frågade om jag skulle hänga med ner till stan. Vilket jag täknte först att jag inte orkade. Men sen ändrade jag mig.
Åkte med mamma och pappa först till lidl och så skjutsade dom mig till apoteket, så drog jag och mötte vibbe.
så vi gick och kollade lite, tog varsin korv för vi vart lite hungriga.
Vi gick in på Din Sko, och där hittade jag ett par nya skor. Sen gick vi till lindex, där vi hittade varsitt linne som vi köpte,  sen drog vi hem mot vibbes systers lägenhet, kolla in lite klipp på youtube, och fixade lite bloggen ^^
Sen började vibbe att jobba vid 4, så vi gick bort mot torino där hon jobbar, jag vek av och drog mot bussen. stod och lyssnade på musik, sen kom bussen och jag åkte hem.
När jag kom hem hade pappa grillat kött och majskorvar eller va det heter, och det var grymt gott :)
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och bara softar, funderar på om man ska se på film eller nått?
Men vilken film ska man se? Det är frågan det.  Funderar på att se American Pie, någon av dom. Rätt såå roliga filmer.

Mina nya skor,Vad tycks?


 

Hallelujah

Världens finaste låt


Lördag (2augusti)

Morgon:
Gick upp  kl 10, gick och gjorde mig en rostad macka och så tog jag en festis.
Idag är det 25 grader i solen här. Vad härligt, bättre det än att det ska vara kallt ju =)
Idag är det lördag och det blir att dra ner till stan med vibbe sen, håller på och fixar ordning mig nu.
hon började jobba vid 4, så vi ska ner en sväng på lite ärenden och så.


Gränsö, (fredag 1augusti)

Ungefär vid 4 tiden drog vi till hemköp, mamma och jag stack in på hemköp och köpte revbenspjäll och potatissallad. Medans pappa och ossi väntade i bilen.
När vi kom tillbaka åkte vi ut mot gränsö kanalen, vi satte oss en bit ut vid bänkarna. Lade ut täcket som ossi låg och busade på. Sen började vi käka lite, sen busade ossi och jag, han verkade gilla att hänga där,vid vattnet bland båtarna och allt. Det var hel mysigt där ute. Förutom att de kom getingar och sånt, puh, men har man mat så har man ^^
vi kom hem ungefär runt 6 halv 7 tiden.



Lägger ut några bilder från gränsö
  Pinnen!  

Lite Ego bilder på mig som jag tagit idag
     

Lite bilder från i förrgår, då ossi's "fästmö" Wilda kom och hälsade på xD
Wild och ossi   


Fredag (1a Augusti)

Hej igen!
Nu sitter jag här och har fixat ordning min blogg massa.
Annars har jag suttit ute lite på baksidan, så grymt varmt ute.
Vi ska ev åka ut ill gränsö kanal sen och käka lite revbenspjäll och potatissallad o så,
 så mamma pappa jag och ossi (Hunden) drar nog ut dit sen.
Det är grymt mysigt där ute, fin utsikt och allt.
Hoppas ni alla har det bra, jag har det bra iaf.
Take Care!


ossi
Ossi

Favorit låtar/videos.



Ken Ring - Kelian                                                  Block 44 - Andas
        

Block 44 - Straffad                                        Declan Galbraith - An Angel
        

Fredag (1a Augusti)

Morgon:
Första Augusti inleds bra här, det är 30 grader varmt ute.
Jag satte klockan  på halv 10, men vaknade vid 10. Så gick jag till köket och gjorde en macka. Åt dock inte upp hela mackan, för de smakade inte gott ^^.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik.

I min spelningslista finns nu låtar som:

Ken Ring - Kelian
Block 44 - Tillbaka till livet
Block 44 - Tar mig förbi
Block 44 - Andas
Block 44 - Straffad
Block 44 - Somliga
Block 44 - Drömmar
Jeff Buckley - Hallelujah
Dole - Jag blöder kärlek
Dole - Tre små ord
Enrique Iglesisas - Can you hear me
Nickelback - Rockstar
Chris Daughtry - I walk that line
Afasi and filthy - Jobb
Declan Galbraith - An Angel
Declan Galbraith - Tears in heaven
Declan Galbraith - Sailing


 

Underbara låtar!

RSS 2.0